Barefoot mokasíny Be Lenka Buena

Be Lenka logo Be Lenka
30.03.2024
Barefoot mokasíny Be Lenka Buena

Zima odchádza, dni sa predlžujú a roztápajú sa aj posledné ľady. Jar je cítiť vo vzduchu, všetko sa prebúdza a spolu s teplým počasím prichádza aj silná túžba po vrtošivej zime opäť raz odľahčiť šatníky. Existuje ideálnejšia obuv na vykročenie do dlho očakávaných teplých jarných dní ako sú mokasíny?

Obsah článku

Be Lenka predstavuje svoje prvé dámske mokasíny – Be Lenka Buena. Jedinečný model, ktorý v sebe kombinuje tie najlepšie vlastnosti mokasín a loaferov, bude kraľovať nadchádzajúcej sezóne jar/leto 2024. Obľúbená nadčasová obuv v barefoot dizajne, ktorý poskytne nohám bezkonkurenčný komfort a prstom dostatok priestoru na pohyb. Barefoot mokasíny Be Lenka Buena sú navrhnuté tak, aby vám a vašim nohám umožnili pohybovať sa bez obmedzení, v absolútnej slobode a pohodlí.

Barefoot mokasíny Be Lenka Buena nie sú iba topánky, je to zážitok. Zamilujte si prudko návykový pocit barefoot slobody v týchto štýlových a jemných mokasínach. Vďaka svojmu jedinečnému dizajnu sú barefoot mokasíny Be Lenka Buena dokonalou symfóniou minimalizmu, funkčnosti, štýlu a pohodlia. Be Lenka Buena sú vyrobené z prémiových a odolných materiálov s dôrazom na detail, takže si ich budete môcť užívať po mnohé roky.

Privítajte hrejivé lúče prvého jarného slnka v barefoot mokasínach Be Lenka Buena. Užite si slnko v tvári, vánok vo vlasoch a neopísateľnú silu barefoot slobody. 


Pre koho sú určené?

Jemné dámske barefoot mokasíny Be Lenka Buena sú splneným snom modernej mestskej ženy, ktorá vyhľadáva pohodlie, no nemenej dôležitý je pre ňu univerzálny štýl a nadčasovosť. Hladká koža s jemnučkým leskom na zvršku topánky je doplnená o pracku z perforovanej hladkej kože v rovnakej farbe. Elastická gumička na jazyku zaručí jednoduché obúvanie. Jemné debosované logo Be Lenka na jazyku topánky dodáva dizajn podčiarkujúci sofistikovaný detail. Barefoot mokasíny Be Lenka Buena sú dostupné v dvoch farebných vyhotoveniach – v All White a ;Latte Brown. Vďaka minimalistickému dizajnu a univerzálnym farbám skvele doplnia akýkoľvek outfit. Či už zvolíte nesmrteľnú kombináciu riflí a trička vo voľnom čase či do práce, alebo siahnete po elegantných nohaviciach a blúzke na formálnejšie príležitosti, Be Lenka Buena váš outfit podčiarknu a dodajú mu punc nesmrteľnej klasiky. Rovnako sa skvele hodia k univerzálnemu trenčkotu, ako aj k elegantnému  saku. Vďaka svojmu všestrannému využitiu sú barefoot mokasíny Be Lenka Buena ideálnym doplnkom do každého botníka modernej ženy. 

Z čoho sú vyrobené?

Jedinečné barefoot mokasíny Be Lenka Buena sú vyrobené, ako inak, z prémiovej nappa kože. Nappa je vďaka svoje hladkej textúre nenáročná na údržbu. Pravidelné impregnovanie zabezpečí nielen skvelé hydrofóbne vlastnosti kože, no postará sa i to to, že topánka bude do istej miery aj odolnejšia voči zašpineniu. To oceníme najmä pri bielom modeli.  Vyberateľná stielka je kombináciou recyklovaného PU a bavlny. EverydayComfort podošva je hrubá 4 mm, neskutočne flexibilná a podporujúca prirodzenú biomechaniku nohy, vďaka čomu zaručuje skvelý ground feel, zlepšuje propriocepciu a ponúka jedinečný pocit barefoot slobody. Odolné materiály a prešitie podošvy predlžuje  životnosť topánky.


Barefoot mokasíny Be Lenka Buena - Dark Brown & Beige Barefoot mokasíny Be Lenka Buena - Dark Brown & Beige
  • Novinka

Barefoot mokasíny
Buena - Dark Brown & Beige

do 5 pracovných dní k odoslaniu
109 €
10 veľkostí
Barefoot mokasíny Be Lenka Buena - Latte Brown Barefoot mokasíny Be Lenka Buena - Latte Brown
  • Novinka

Barefoot mokasíny
Buena - Latte Brown

skladom 4 veľkosti
109 €
8 veľkostí
Barefoot mokasíny Be Lenka Buena - All Black Barefoot mokasíny Be Lenka Buena - All Black
  • Novinka

Barefoot mokasíny
Buena - All Black

skladom všetky veľkosti
109 €
10 veľkostí
Barefoot mokasíny Be Lenka Buena - All White Barefoot mokasíny Be Lenka Buena - All White
  • Novinka

Barefoot mokasíny
Buena - All White

skladom všetky veľkosti
109 €
8 veľkostí
Dostupné ďalšie farby: (+-5)

Do akého počasia sú vhodné?

Nízky strih barefootových mokasín Be Lenka Buena z nich robí ideálneho spoločníka na teplejšej dni od jari do skorej jesene. Vďaka podošve EverydayComfort sa nemusíte báť aj letných prehánok, pretože dezén tejto podošvy dokonale odvádza vodu. Topánky nezabúdajte pravidelne impregnovať, aby sa zabezpečili hydrofóbne vlastnosti kože a jej ľahká údržba. 

V nasledujúcej sezóne jar/leto 2024 sa barefoot mokasíny Be Lenka Buena sa určite stanú go-to voľbou všetkých žien, ktoré oceňujú minimalizmus, všestrannosť a najmä ničím nenahraditeľný komfort pre nohy, ktorý dokážu poskytnúť jedine barefoot topánky. Či už sa chystáte do práce, niečo vybaviť do mesta alebo na formálnejšiu príležitosť, vďaka barefoot mokasínam Be Lenka Buena budú vaše nohy v pohodlí po celý deň. 

Prihláste sa na odber noviniek 10%

a získajte 10% zľavu na Váš prvý nákup, exkluzívne ponuky a najnovšie informácie.

Zaujímajú ma:

Kliknutím na „PRIHLÁSIŤ“ súhlasíte so zaradením Vašej emailovej adresy do databázy prevádzkovateľa týchto stránok, a so zasielaním informácií o jej produktoch a službách. Bližšie informácie o spracovaní a ochrane osobných údajov a právach dotknutej osoby, sú uvedené tu