Must-have každého šatníka – biele tenisky

Be Lenka logo Be Lenka
10.06.2024
Must-have každého šatníka – biele tenisky

Máloktoré topánky sa môžu popýšiť takou univerzálnosťou a nadčasovosťou ako biele tenisky. Tento praktický a ľahko kombinovateľný typ topánok sa už dlhé roky drží na popredných priečkach obľúbenosti v módnom priemysle. Čo je na bielych teniskách také výnimočné a prečo by nemali chýbať v žiadnom šatníku si povieme v nasledujúcich riadkoch.

Obsah článku

Prečo mať biele barefoot tenisky vo svojom šatníku?

Niet pochýb, že biele tenisky si právom vybojovali prívlastok „nehynúca klasika“. Žiadne iné topánky tak neodolávajú neľútostným a krátkodobým módnym trendom ako práve biele tenisky. Minimalistický pár bielych tenisiek nikdy nevyjde z módy. Ak k tomu pridáme aj zdravotné atribúty barefoot obuvi, získame pár topánok, ktorý si k tomuto prívlastku pridá ešte doplnok „absolútne must-have“. Tento jednoduchý a pritom tak univerzálny typ topánok by naozaj nemal chýbať v žiadnom šatníku. Pozrime sa spoločne na pár dôvodov, prečo by ste aj vy mali vo svojom botníku privítať pár bielych barefoot tenisiek. 

Nadčasovosť

Pri bielych teniskách minimalistického strihu si môžeme byť viac než istí, že nikdy nevyjdú z módy. Na rozdiel od tenisiek, ktoré strihovo či farebne podliehajú premenlivým módnym trendom, sú tenisky Be Lenka a Barebarics navrhované tak, aby ich dizajn nenaštrbil ani neľútostný zub času. Pri vymýšľaní nových modelov našich tenisiek myslíme na to, aby nikdy nevyšli z módy a svoju funkciu plnili mnoho rokov. 

Univerzálnosť

Vďaka svojej farebnej univerzálnosti a minimalistickému dizajnu sú biele tenisky Be Lenka a Barebarics všestranne využiteľné. Hodia sa naozaj ku všetkému. Skvele doplnia nielen športový či casual outfit ale aj sofistikovanejší smart casual. Dnes už nie je nič nevídané kombinovať tenisky so šatami, sukňami, sakom, elegantnou košeľou či dokonca svadobnými šatami. Teniskami v bielej farbe a minimalistickom looku nemôžeme nič pokaziť. Väčšina našich modelov je navyše dizajnovaná ako unisex, čo im pridáva na univerzálnosti. 

Komfort barefoot obuvi

Vďaka svojmu tvaru verne kopírujúcemu tvar chodidla, tenkej podrážke, zero-dropu a maximálnej flexibilite ponúkajú barefoot topánky komfort, ktorému nemôže konkurovať žiadna konvenčná obuv. Dostatok priestoru pre prsty, stimulácia chodidla, maximálna ohybnosť a minimálna váha sú niektoré z vlastností barefootu, ktoré keď raz vyskúšame už pre nás niet cesty späť a postupne vymeníme všetky topánky za barefoot alternatívu. Prečo teda nezačať s najuniverzálnejším a najvšestrannejším kúskom – bielymi teniskami?. 

Keďže sú pre nás biele tenisky must-have, aj v našom sortimente Be Lenka a Barebarics ich nájdete hneď v niekoľkých modelových prevedeniach. Čisto biele, kombinované s inými farbami, elegantné, športové, minimalistické, vegan, kožené, z pletenej tkaniny, na šnurovanie i bez, nízkeho strihu, vyššieho strihu, pre dámy, pánov, deti alebo unisex. Výber je naozaj bohatý. 

Prečo mať biele barefoot tenisky vo svojom šatníku?

Be Lenka Champ 3.0 All White

Pozdvihnite svoj štýl s treťou generáciou mimoriadne obľúbeného modelu Be Lenka Champ. Dokonalý blend sofistikovaného štýlu a športového dizajnu, tieto tenisky sú must-have pre každého, kto chce vyzerať dobre a cítiť sa pohodlne, bez kompromisov. Be Lenka Champ 3.0 sú vylepšené o mäkučký nízko strihaný kožený golier a kovové očká na šnúrky. Na prvý pohľad zaujme perforovaná koža v prednej časti topánky, ktorá modelu dodáva nezameniteľný športový look. Tieto exkluzívne detaily spolu s atribútmi nefalšovanej barefoot obuvi robia z modelu Be Lenka Champ 3.0 dokonalý doplnok stelesňujúci nestarnúci štýl, bezkonkurenčný komfort a slobodu pohybu. 

Be Lenka Elite All White, White & Pink, White & Dark Blue

Posuňte svoj štýl o level vyššie a doprajte si gigantickú dávku každodenného pohodlia s koženým unisex modelom Be Lenka Elite. Tento model ponúka, okrem spomínaného pohodlia, neobmedzené pole možností v kombinovateľnosti a využiteľnosti. Je len na vás, či si vyberiete čisto biele prevedenie alebo v kombinácii s farebným detailom v ružovej alebo tmavomodrej verzii. Jedinečné kovové „Be“ logo pridáva modelu neprehliadnuteľný element. Prešitá podošva zaručuje zvýšenú odolnosť proti opotrebeniu a predlžuje životnosť topánky. Zabudnite na obyčajné topánky a doprajte svojim nohám barefoot luxus vďaka modelu Be Lenka Elite. 

Barefoot tenisky Be Lenka Elite - White & Pink Barefoot tenisky Be Lenka Elite - White & Pink
  • Novinka

Barefoot tenisky
Elite - White & Pink

skladom všetky veľkosti
119 €
8 veľkostí
Barefoot tenisky Be Lenka Elite - Dark Brown Barefoot tenisky Be Lenka Elite - Dark Brown
  • Novinka

Barefoot tenisky
Elite - Dark Brown

skladom všetky veľkosti
119 €
12 veľkostí
Barefoot tenisky Be Lenka Elite - All White Barefoot tenisky Be Lenka Elite - All White
  • Novinka

Barefoot tenisky
Elite - All White

skladom všetky veľkosti
119 €
12 veľkostí
Barefoot tenisky Be Lenka Elite - White & Dark Blue Barefoot tenisky Be Lenka Elite - White & Dark Blue
  • Novinka

Barefoot tenisky
Elite - White & Dark Blue

skladom všetky veľkosti
119 €
12 veľkostí
Dostupné ďalšie farby: (+-5)

Be Lenka Prime 2.0 White

Be Lenka Prime 2.0 v bielom prevedení je epitómom minimalistickej elegancie. Tento model nesmie chýbať v šatníku nikoho, kto obľubuje univerzálne a nestarnúce modely topánok. Hladká a dokonale jemná prémiová nappa koža, minimalistické šitie, vymäkčený golier; tieto topánky sú stelesnením dokonalej jednoduchosti. Delikátny nízky strih, minimalistický dizajn z modelu Prime robí topánky kombinovateľné prakticky s čímkoľvek, či už ich hodíte k saku alebo romantickým šatám, nikdy sa netrafíte vedľa. Be Lenka Prime 2.0, nestarnúci model bielych unisex tenisiek, v ktorom sa budete cítiť pohodlne a bez-námahy-štýlovo celý deň, každý deň. 

Be Lenka Rebound All White

Vyskúšajte na vlastnej koži dokonalú kombináciu štýlu a komfortu v podobe očarujúceho vegan modelu bielych barefoot tenisiek Be Lenka Rebound. Jedinečné tenisky s retro nádychom poľahky doplnia akýkoľvek outfit, vďaka čomu sú ideálnou voľbou na každodenné nosenie pre každého, kto chce ráno jednoducho nahodiť tenisky a vyzerať dokonale bez toho, aby strávil dlhé chvíle pred zrkadlom kombinovaním a skúšaním. Model Rebound je mimoriadne ľahký, dizajnovo nadčasový a dokonale pohodlný. Jednoducho je to model, ktorý bude vždy IN, nech už sa budú módne trendy meniť hoc aj rýchlosťou tornáda. Be Lenka Rebound je navrhnutý tak, aby poskytol exkluzívne pohodlie a flexibilitu pre vaše nohy, vďaka čomu pocítite radosť z každého pohybu a neopísateľnú barefoot slobodu. 

Be Lenka Velocity All White

Milujete pohyb a hľadáte perfektné topánky, ktoré ho posunú na ešte vyšší level? Be Lenka Velocity môže byť tou správnou voľbou. Tieto vegan barefoot tenisky v žiarivo bielej farbe ponúkajú športový, no zároveň trendy dizajn, ktorý sa hodí tak ako do fitka, tak aj na voľný čas či do práce k uvoľnenejšiemu dress code-u. Ľahkú váhu a priedušný materiál oceníte pri fyzickej aktivite vonku či vo vnútri, ale aj v období, kedy sa ručička teplomeru vyšplhá poriadne vysoko. Zero drop a flexibilné materiály, spolu s prešitou a mimoriadne ohybnou ultratenkou podošvou, posilnia pocit dokonalého kontaktu s povrchom, vďaka čomu sú tieto tenisky nenahraditeľným spoločníkom každého fitnes nadšenca. Pozdvihnite svoj aktívny život o úroveň vyššie s modelom Be Lenka Velocity. 

Be Lenka Stride All White

Zažite pocit dokonalého komfortu aj počas najhorúcejších dní v lete s jedinečným modelom ponožkových tenisiek Be Lenka Stride. Zvršok topánky tvorí unikátny pletený materiál, ktorý sa vyznačuje dokonalou priedušnosťou. Minimalistický dizajn, ultraľahká váha, strih, ktorý sadne ako druhá koža a barefoot vlastnosti robia z modelu Be Lenka Stride perfektnú voľbu pre ľudí, ktorí obľubujú aktívny lifestyle a chcú sa cítiť pohodlne a trendy za každých okolností, čo už vo fitku, pri outdoor športoch alebo len tak, kedykoľvek a kdekoľvek. Na pohľad môže tento model vyzerať jemne a nevinne, no nedajte sa zmiasť. Dravý a funkčný grip zvládne aj nevyspytateľnejší terén, ako len hladké mestské chodníky. 

Be Lenka Royale White & Black, White & Beige, White & Gold

Očarujúce barefoot tenisky Be Lenka Royale boli predstavené len nedávno,v sezóne jar/leto 2023. Za krátky čas však narobili vo svete barefoot fashion poriadny víchor a tešia sa obrovskej popularite. Biele tenisky s jemným farebným detailom a kráľovskou dávkou pohodlia, presne to sú Be Lenka Royale. Nápadité zlaté očká na šnúrky, harmonicky ladiace farebné kombinácie, Be Lenka Royal stelesňujú nestarnúcu klasiku. Dokonale doplnia akýkoľvek outfit, či už športový alebo smart casual. Obujte si Be Lenka Royal a cíťte sa kráľovsky!. 

Barefoot topánky Be Lenka Royale - White & Gold Barefoot topánky Be Lenka Royale - White & Gold
  • Novinka

Barefoot topánky
Royale - White & Gold

skladom všetky veľkosti
139 €
10 veľkostí
Barefoot topánky Be Lenka Royale - White & Beige Barefoot topánky Be Lenka Royale - White & Beige
  • -15%

Barefoot topánky
Royale - White & Beige

skladom všetky veľkosti
139 € 118,15 €
12 veľkostí

Barefoot topánky
Royale - White & Black

skladom všetky veľkosti
139 €
12 veľkostí
Dostupné ďalšie farby: (+-5)

Barebarics biele barefoot tenisky

Barebarics Futura Iridescent White

Absolútnou novinkou z dielne Barebarics je absolútne jedinečný, a doposiaľ najextravagantnejší, model Futura. Inšpirovaný neskrotnou silou vody, jej dôležitosťou pre život na Zemi a hrou slnečných lúčov na jej hladine, model Futura predstavuje budúcnosť fashion. Prémiovú a odolnú hladkú nappa kožu v snehovo bielej farbe dopĺňajú holografické elementy, ktoré tento model vynášajú do úplne inej dimenzie. Nápadité šnurovanie, všitý jazyk a zbrusu nová, jemne transparentná podošva, to všetko a ďaleko viac umocňuje výnimočnosť tohto prelomového modelu. Vrhnite sa s nami v ústrety budúcnosti, dravo a odvážne, s epitómom dokonalosti a ódou na silu vody - modelom Barebarics Futura

Barebarics Zing Velcro All White 

Mimoriadne obľúbený model Zing sa dočkal hneď troch noviniek, a to verzie v koži, v koži so suchými zipsami a v koži v členkovom strihu! Pozdvihnite svoj štýl s unikátnym koženým modelom Barebarics Zing so suchými zipsami! Vďaka trom suchým zipsom je model Barebarics Zing Velcro All White tak dokonale jednoduchý na nosenie. Nehovoriac o tom, aký je pohodlný a nadčasový! Dajte svojmu štýlu punc individuality s týmto jedinečným modelom z diele Barebarics. Raz si ich obujte a už ich nikdy nebudete chcieť vyzuť. 

Barebarics Zing All White 

Relatívne čerstvý prírastok v rodine Barebarics – kožená verzia modelu Zing - si už stihol podmaniť srdcia mnohých zákazníkov a právom získal svoje miesto medzi bestsellermi. Tento model bol stvorený na to, aby vám poskytol dennú dávku luxusného pohodlia a vdýchol vášmu šatníku poriadnu nálož nadčasového ale zároveň originálneho štýlu. Vďaka svojmu univerzálnemu a všestrannému dizajnu sa rovnako skvele hodí k chino nohaviciam, rifliam ako aj k elegantným nohaviciam a šatám. Ak je váš štýl v rozmedziach od športového, cez ležérny po smart casual, Barebarics Zing All White sú pre vás ako stvorené. Nevidíte svoj štýl nikde v medziach spomínaného? Nevadí! Obujte si Barebarics Zing aj tak a experimentujte, veď žijeme len raz. S koženými barefoot teniskami Barebarics Zing All White bude každý jeden váš deň stáť za to! 

Barebarics Zing High Top All White 

Kto povedal, že biele tenisky sú len do teplého počasia? Vďaka novinke Barebarics Zing High Top si môžete svoj obľúbený teniskový lifestyle užívať prakticky celoročne. Obľúbené vlastnosti modelu Zing, prémiová koža a členkový strih z nich robí must-have každého teniskového nadšenca. Minimalistický dizajn, biela farba a nadčasový look, vhodné na každú príležitosť a do každého počasia, no jednoducho ideálne. Pridajte si Barebarics Zing High Top do svojho botníka a užívajte si teniskovú klasiku každý deň v roku. 

Barebarics Zing White & Beige, White & Black - vegani 

Mimoriadnej popularite sa už dlhé roky teší model Barebarics Zing, ktorý šijeme vo farebných kombináciách bielej s béžovou a čiernou. Jednoduchý a čistý dizajn, príjemné a harmonické farby, plátno a veganská koža použité na zvršku. Toto všetko a ešte omnoho viac robí z modelu Zing verného spoločníka na dni strávené vonku. Model Barebarics Zing štýlovo doplní športový alebo ležérny outfit, no nedá sa zahanbiť ani pri skombinovaní s casual sukňou alebo šatami. K mikine či športovému saku, Zing skvele doplní obe. Neuspokojte sa s priemerom, nie, keď si môžete dopriať komfort barefoot obuvi a pozdvihnúť svoj štýl do výšin s jedinečným modelom Barebarics Zing

Barefoot tenisky Barebarics Zing Velcro - All White - Leather Barefoot tenisky Barebarics Zing Velcro - All White - Leather
  • Novinka

Barefoot tenisky
Zing Velcro - All White - Leather

skladom všetky veľkosti
159 €
12 veľkostí
Barefoot tenisky Barebarics Zing - High Top - Black & White - Leather Barefoot tenisky Barebarics Zing - High Top - Black & White - Leather
  • Novinka

Barefoot tenisky
Zing - High Top - Black & White - Leather

skladom všetky veľkosti
169 €
12 veľkostí
Barefoot tenisky Barebarics Zing - High Top - All White - Leather Barefoot tenisky Barebarics Zing - High Top - All White - Leather
  • Novinka

Barefoot tenisky
Zing - High Top - All White - Leather

skladom všetky veľkosti
169 €
12 veľkostí
Barefoot tenisky Barebarics Zing - White & Gold - Leather Barefoot tenisky Barebarics Zing - White & Gold - Leather
  • Novinka

Barefoot tenisky
Zing - White & Gold - Leather

skladom všetky veľkosti
159 €
12 veľkostí

Barefoot tenisky
Zing - Black & White - Leather

skladom všetky veľkosti
159 €
12 veľkostí

Barefoot tenisky
Zing - Black - Leather

Odosielame na konci septembra
159 €
12 veľkostí

Barefoot tenisky
Zing - All White - Leather

skladom všetky veľkosti
159 €
12 veľkostí
Barefoot tenisky Barebarics Zing - White & Black Barefoot tenisky Barebarics Zing - White & Black
  • Vegánske

Barefoot tenisky
Zing - White & Black

skladom všetky veľkosti
159 €
12 veľkostí
Barefoot tenisky Barebarics Zing - White & Beige Barefoot tenisky Barebarics Zing - White & Beige
  • Vegánske

Barefoot tenisky
Zing - White & Beige

skladom všetky veľkosti
159 €
12 veľkostí
Dostupné ďalšie farby: (+-5)

Barebarics Wave All White, White & Orange/Black/Dark Green/Crimson Red/Dark Blue/Grey/Sunset Yellow/Dark Turquoise/ BubbleGum Pink

Vypimpujte svoj štýl s novinkou z dielne Barebarics – Wave. Tieto tenisky sú dokonalým blendom klasického dizajnu a ultimátneho komfortu, ktoré nikdy nevyjdú z módy. Nesmrteľný model tenisiek je dostupný v čisto bielej verzii alebo s farebnými akcentami. Bez ohľadu na to, ktorý model vám padne do okna, bude to láska nielen na prvý pohľad, ale aj na prvé obutie. Prémiová hladká nappa koža, prešitá podošva a spoľahlivý grip, čo viac si môže človek priať? Užite si milión možností s modelom Barebarics Wave, či už máte chuť sa nahodiť alebo na seba hodiť prvé, čo vám padne pod ruku. Nechajte sa strhnúť vlnou štýlu a komfortu a cíťte sa ako nikdy predtým. 

Barefoot tenisky Barebarics Wave - White & BubbleGum Pink Barefoot tenisky Barebarics Wave - White & BubbleGum Pink
  • Novinka

Barefoot tenisky
Wave - White & BubbleGum Pink

skladom všetky veľkosti
159 €
8 veľkostí
Barefoot tenisky Barebarics Wave - White & Dark Turquoise Barefoot tenisky Barebarics Wave - White & Dark Turquoise
  • Novinka

Barefoot tenisky
Wave - White & Dark Turquoise

skladom všetky veľkosti
159 €
12 veľkostí
Barefoot tenisky Barebarics Wave - White & Sunset Yellow Barefoot tenisky Barebarics Wave - White & Sunset Yellow
  • Novinka

Barefoot tenisky
Wave - White & Sunset Yellow

skladom všetky veľkosti
159 €
12 veľkostí
Barefoot tenisky Barebarics Wave - White & Grey Barefoot tenisky Barebarics Wave - White & Grey
  • Novinka

Barefoot tenisky
Wave - White & Grey

skladom všetky veľkosti
159 €
12 veľkostí
Barefoot tenisky Barebarics Wave - White & Dark Blue Barefoot tenisky Barebarics Wave - White & Dark Blue
  • Novinka

Barefoot tenisky
Wave - White & Dark Blue

skladom všetky veľkosti
159 €
12 veľkostí
Barefoot tenisky Barebarics Wave - White & Crimson Red Barefoot tenisky Barebarics Wave - White & Crimson Red
  • Novinka

Barefoot tenisky
Wave - White & Crimson Red

skladom všetky veľkosti
159 €
12 veľkostí
Barefoot tenisky Barebarics Wave - All White Barefoot tenisky Barebarics Wave - All White
  • Novinka

Barefoot tenisky
Wave - All White

skladom všetky veľkosti
159 €
12 veľkostí
Barefoot tenisky Barebarics Wave - White & Dark Green Barefoot tenisky Barebarics Wave - White & Dark Green
  • Novinka

Barefoot tenisky
Wave - White & Dark Green

skladom 9 veľkostí
159 €
12 veľkostí
Barefoot tenisky Barebarics Wave - White & Orange Barefoot tenisky Barebarics Wave - White & Orange
  • Novinka

Barefoot tenisky
Wave - White & Orange

skladom 8 veľkostí
159 €
12 veľkostí
Barefoot tenisky Barebarics Wave - White & Black Barefoot tenisky Barebarics Wave - White & Black
  • Novinka

Barefoot tenisky
Wave - White & Black

skladom všetky veľkosti
159 €
12 veľkostí
Dostupné ďalšie farby: (+-5)

Barebarics Arise White & Green, White & Raspberry Pink, White & Black

Cestujte s nami v čase s modelom Barebarics Arise a užite si nefalšovaný barefoot komfort a dokonalý štýl na každý deň. Model v ktorom sa snúbi neopakovateľný vibe street artu 90.rokov s najnovšími inováciami a technologickými postupmi. Prémiová nappa koža, odolná prešitá podošva, jedinečný dizajn s retro nádychom sú zárukou, že sa model Barebarics Arise stane módnou ikonou vášho šatníka. A právom! Perforovaná koža pridáva na priedušnosti, vďaka čomu sú tenisky pohodlné aj počas celodenného nosenia. Farebné detaily luxusne dopĺňajú a vyzdvihujú biely podklad a dodávajú tomuto modelu jedinečný look. Barebarics Arise nie sú „iba“ topánkami, tieto tenisky sú fashion statement! Obujte si dokonalosť a pripravte sa na to, že sa za vami budú na ulici otáčať. 

Barefoot tenisky Barebarics Arise - White & Raspberry Pink Barefoot tenisky Barebarics Arise - White & Raspberry Pink
  • Novinka
  • -20%

Barefoot tenisky
Arise - White & Raspberry Pink

skladom všetky veľkosti
159 € 127,20 €
8 veľkostí
Barefoot tenisky Barebarics Arise - White & Black Barefoot tenisky Barebarics Arise - White & Black
  • Novinka
  • -20%

Barefoot tenisky
Arise - White & Black

skladom všetky veľkosti
159 € 127,20 €
12 veľkostí
Barefoot tenisky Barebarics Arise - White & Green Barefoot tenisky Barebarics Arise - White & Green
  • Novinka
  • -20%

Barefoot tenisky
Arise - White & Green

skladom všetky veľkosti
159 € 127,20 €
12 veľkostí
Dostupné ďalšie farby: (+-5)

Barebarics Revive White & Grey, Beige & White

Ďalším vegan modelom z dielne Barebarics je model Revive. Na prvý pohľad zaujme prepracovaným dizajnom a farebnou kombináciou bielej s béžovou s červenými detailmi alebo so sivou s tyrkysovými a žltými detailmi. Napriek tomu, že sa nejedná o čisto biely model, je Revive univerzálnym a ľahko kombinovateľným typom obuvi, ktorý sviežo doplní akýkoľvek športový alebo ležérny outfit. Farebná kombinácia a dizajn dvojitého šnurovania robí z tohto modelu doslova módny doplnok. Vďaka svojej ľahkej váhe sú Barebarics Revive ako stvorené na objavovanie mestskej džungle. Zabudnite na nudné topánky a obujte svoje nohy do symfónie štýlu a pohodlia. 

Barefoot tenisky Barebarics Revive X Sea Shepherd - Orca Barefoot tenisky Barebarics Revive X Sea Shepherd - Orca
  • Novinka
  • Vegánske

Barefoot tenisky
Revive X Sea Shepherd - Orca

skladom všetky veľkosti
159 €
12 veľkostí
Barefoot tenisky Barebarics Revive - Light Grey & Black Barefoot tenisky Barebarics Revive - Light Grey & Black
  • Novinka
  • Vegánske

Barefoot tenisky
Revive - Light Grey & Black

skladom všetky veľkosti
159 €
12 veľkostí
Barefoot tenisky Barebarics Revive - Black & White Barefoot tenisky Barebarics Revive - Black & White
  • Vegánske

Barefoot tenisky
Revive - Black & White

skladom 5 veľkostí
159 €
12 veľkostí
Barefoot tenisky Barebarics Revive - Golden Yellow & Black Barefoot tenisky Barebarics Revive - Golden Yellow & Black
  • Vegánske

Barefoot tenisky
Revive - Golden Yellow & Black

skladom všetky veľkosti
159 €
12 veľkostí
Barefoot tenisky Barebarics Revive - White & Grey Barefoot tenisky Barebarics Revive - White & Grey
  • Vegánske

Barefoot tenisky
Revive - White & Grey

skladom všetky veľkosti
159 €
12 veľkostí
Barefoot tenisky Barebarics Revive - Blue & White Barefoot tenisky Barebarics Revive - Blue & White
  • Vegánske

Barefoot tenisky
Revive - Blue & White

skladom 10 veľkostí
159 €
12 veľkostí
Barefoot tenisky Barebarics Revive - Beige & White Barefoot tenisky Barebarics Revive - Beige & White
  • Vegánske

Barefoot tenisky
Revive - Beige & White

skladom všetky veľkosti
159 €
12 veľkostí
Dostupné ďalšie farby: (+-5)

Barebarics Evo Chalk White

Osloboďte svoje nohy s jedinečným modelom Barebarics Evo. Zažite harmóniu dokonalého komfortu a štýlu v modeli barefoot tenisiek, v ktorom zaručene vyniknite v dave. Zvršok tenisiek je vyrobený z jemnej a mäkkej kože vo farbe kriedy, sofistikované šitie a použitie hladkej a perforovanej kože robia z modelu Barebarics Evo naozaj neprehliadnuteľný a nadčasový kúsok. Vymäkčený golier a barefoot atribúty len podčiarkujú pohodlnosť modelu, po ktorom budete siahať zakaždým, keď sa vám zacnie po slobode bosých nôh. Zažite (r)evolúciu obúvania s jedinečným modelom barefoot tenisiek v originálnej nebielo-bielej kriedovej farbe, Barebarics Evo

Starostlivosť o biele tenisky

Napriek svojej háklivej farbe nie sú biele tenisky o nič náročnejšie na starostlivosť ako ktorékoľvek iné topánky. Bielu podrážku vyčistíme jednoducho pastou vyrobenou zo sódy bikarbóny a vody. Zvršok koženej topánky očistíme vlhkou handričkou a prostriedkom vhodným na konkrétny typ kože. Niektoré látkové tenisky môžeme dokonca aj oprať. Vždy sa treba riadiť usmerneniami výrobcu. Pozor však, kožené topánky v žiadnom prípade nepatria do práčky! 

Tenisky nezabúdame pravidelne ošetrovať vhodným prostriedkom. Pravidelná impregnácia nezabezpečuje iba nepremokavosť topánok, predlžuje aj životnosť kože a odolnosť voči zašpineniu a oderu. Koža, o ktorú sa pravidelne staráme, vyzerá dlho ako nová. Impregnačný prostriedok vyberáme podľa typu zvršku topánky (hladká koža, brúsená koža alebo koža s membránou) a farby kože. Ak hľadáte kožené topánky nenáročné na údržbu, biela hladká Nappa koža je tou správnou voľbou. 

Bielym teniskám stačí trocha lásky a pravidelnej starostlivosti, a budú nám robiť radosť po dlhú dobu. 

Biele tenisky si právom zaslúžia svoje miesto na výslní. Ich univerzálnosť, nadčasovosť a kombinovateľnosť nemá vo svete obúvania obdoby. Ak hľadáte topánky, ktoré bez problémov doladíte k akémukoľvek outfitu, určite siahnite po bielych teniskách. Ak sa chcete navyše cítiť počas celého dňa pohodlne a urobiť niečo pre svoje zdravie, zúžte svoj výber na barefoot modely. Za nás, ak by sme mali mať len jeden pár topánok po zvyšok života, určite by to boli práve biele barefoot tenisky. 

Prihláste sa na odber noviniek 10%

a získajte 10% zľavu na Váš prvý nákup, exkluzívne ponuky a najnovšie informácie.

Zaujímajú ma:

Kliknutím na „PRIHLÁSIŤ“ súhlasíte so zaradením Vašej emailovej adresy do databázy prevádzkovateľa týchto stránok, a so zasielaním informácií o jej produktoch a službách. Bližšie informácie o spracovaní a ochrane osobných údajov a právach dotknutej osoby, sú uvedené tu