Elegantné detské barefoot topánky Be Lenka Bounce

Be Lenka logo Be Lenka
20.08.2024
Elegantné detské barefoot topánky Be Lenka Bounce

Hľadáte praktický a univerzálny model topánok, ktoré vaše dieťa využije do školy a hodí sa aj na formálne udalosti? Predstavujeme vám detské barefoot topánky Be Lenka Bounce. Univerzálny, nenápadný a elegantný model, inšpirovaný modelom Be Lenka Cityscape pre dospelých.

Obsah článku

Barefoot topánky pre deti Be Lenka Bounce ponúkajú nadštandardný komfort v spojení s barefoot dizajnom, ktorý dovolí nohám vašich detí prirodzene sa hýbať bez pocitu obmedzenia a útlaku. Odolná a flexibilná podrážka sa postará o excelentný ground feel a neochvejnú stabilitu, čo ocenia rodičia aj tých najaktívnejších detí. Menej výrazný, no nemenej trendy, dizajn robí z Be Lenka Bounce ideálne topánky pre každú príležitosť, či už neformálnu i tú slávnostnú. 

Pre koho sú určené?

Čaká vás a vašu rodinu udalosť ako je svadba, krst či oslava volajúca po formálnejšom outfite? Už sa viac nemusíte obávať, že budete musieť vymeniť komfort svojho dieťaťa za elegantnú, no nepohodlnú konvenčnú obuv. Vďaka detským barefoot topánkam Be Lenka Bounce doprajete svojmu dieťaťu to najlepšie zo sveta barefoot a pritom zachováte elegantný štýl, pričom model po slávnostnej akcii neodložíte do skrine, kde naň zabudnete, ale ho využijete aj pri bežných príležitostiach. Do školy, na prechádzku alebo len tak, vo voľnom čase, keď sa namiesto parku rozhodnete so svojim dieťaťom navštíviť múzeum, ZOO alebo ho zoberiete do reštaurácie. 

Be Lenka Bounce je naozaj všestranný model, nenápadný svojím vzhľadom, ktorý by nemal chýbať v žiadnom detskom šatníku. Samozrejmosťou sú splnené podmienky barefoot obuvi, ako je anatomicky tvarovaná podrážka a široká špička, flexibilná a tenká podrážka, ľahká váha topánky a zero drop. 

Be Lenka Bounce je dostupný v troch farebných vyhotoveniach – All Brown (hnedá), Coral Pink (koralovo ružová) a univerzálna All Black (čierna). Vďaka čomu si s vašim dieťaťom vyberiete farbu presne podľa svojej preferencie a vkusu. Be Lenka Bounce je dostupný vo veľkostiach od 25 do 38, každé dieťa, či už to malé alebo skoro dospelé si teda vyberie pre seba ten správny kúsok. 

Detské barefoot topánky Be Lenka Bounce sú výnimočným modelom, ktorý razom premení vaše dieťa na malého gentlemana alebo rozkošnú princeznú. Model kombinuje to najlepšie z oboch svetov – sveta komfortu barefoot obuvi a módnych trendov – bez kompromisov a ústupkov. 

Z čoho sú vyrobené?

Detské topánky Be Lenka Bounce sú epitómom štýlu a praktickosti. Sú vyrobené vysoko kvalitnej nappa kože, ktorá je vďaka svojmu hladkému povrchu pôsobí elegantne a je jednoduchá na údržbu. Pravidelná impregnácia zabezpečí hydrofóbne vlastnosti a lepšiu odolnosť voči špine. 

Podšívka je kombináciou kože a textílie a nohu vášho dieťaťa bude hýčkať ako v bavlnke. Vyberateľná stielka je zhotovená z PU recyklátu a textilu. Stielku odporúčame po nosení vybrať, nechať voľne vyvetrať a vysušiť, nie však na priamom zdroji tepla, aby sa zaručil hygienický štandard vnútra topánky. V prípade potreby môžete stielku poľahky vyčistiť alebo ju vymeniť za novú. 

Podošva KidsUltraGrip je vyrobená z oderu odolnej špeciálnej zmesi, ktorá zároveň zaručuje fenomenálnu flexibilitu a pohodlie pri celodennom nosení. Umiestnenie výstupkov dezénu zabezpečuje výborné odvádzanie vody a dokonalú priľnavosť k povrchu. Podošva poskytuje väčšiu opornú plochu na päte a v prednej časti je jemne predĺžená, čím chráni predok topánky, ako ja detské pršteky, pred okopávaním. Prešitie podrážky zvyšuje odolnosť a predžuje životnosť topánky. Vzor gripu stelesňuje detskú hravosť a veselý spirit. 

Tak ako pri všetkých detských modeloch, aj pri barefoot topánkach Be Lenka Bounce myslíme na jednoduchú manipuláciu, ktorú zvládnu aj tie najmenšie ručičky, preto sa topánky zapínajú na suché zipsy. Čerešničkou na torte sú dve debosované Be Lenka logá, jedno na jazyku a druhé na suchom zipse. 

Podčiarknuté a zhrnuté, detské barefoot topánky Be Lenka Bounce dokonale kombinujú elegantný štýl, komfort a všestranné využitie. Vaše dieťa si zamiluje jednoduché obúvanie, hravý dizajn podošvy a vy určite oceníte jednoduchú údržbu a odolnosť topánky. Be Lenka Bounce je must-have model pre všetkých rodičov, ktorí chcú mať v botníku svojich detí univerzálnu obuv, ktorá v sebe spája to najlepšie zo sveta barefoot a dizajnu. 

Do akého počasia sú vhodné?

Detské barefoot topánky Be Lenka Bounce sú nižšieho členkového strihu, preto sú vhodné na celé obdobie od jari do jesene. Celokožené topánky sú pri pravidelnej impregnácii vhodné do každého počasia. 

Umiestnenie výstupkov dezénu umožňuje výborné odvádzanie vody, preto sa nemusíte obávať, že by sa dieťaťu na mokrom chodníku v topánkach šmýkalo. Podošva navyše zabezpečuje výbornú priľnavosť k povrchu a znižuje riziko pošmyknutia a pádu. Be Lenka Bounce je vhodný na celodenné nosenie, pričom poskytne nohám vašich detí ničím neobmedzované pohodlie bez ohľadu na ich aktivitu. 

Barefoot topánky pre deti Be Lenka Bounce je všestranný model, ktorý poľahky doplní každý outfit a svoje využitie nájde či už pri formálnych príležitostiach alebo každodenných dobrodružstvách vašich detí. Barefoot topánky Be Lenka Bounce podporujú zdravý vývoj detského chodidla, čo z nich robí ideálnu a bezpečnú obuv na každodenné nosenie. Be Lenka Bounce by nemali chýbať v žiadnom botníku. Zadovážte svojim deťom to najslepšie zo sveta barefoot a doprajte im pocit bosej slobody pri ich každodenných dobrodružstvách. 

Prihláste sa na odber noviniek 10%

a získajte 10% zľavu na Váš prvý nákup, exkluzívne ponuky a najnovšie informácie.



Kliknutím na „PRIHLÁSIŤ“ súhlasíte so zaradením Vašej emailovej adresy do databázy prevádzkovateľa týchto stránok, a so zasielaním informácií o jej produktoch a službách. Bližšie informácie o spracovaní a ochrane osobných údajov a právach dotknutej osoby, sú uvedené tu